“meta-pixel”

Vilkår og betingelser

Generelle oplysninger

HELI ApS
CVR-nr. 36732342
Hangarvej D10
4000 Roskilde
Email: kontakt@helicompany.dk
Telefonnummer: +45 29910376

BESTILLING AF HELIKOPTERFLYVNING

På helicompany.dk kan du booke og betale for helikopterflyvning. Du kan booke og købe en eller flere pladser på vores planlagte flyvedage som fremgår ved booking samt på vores hjemmeside helicompany.dk Du kan godt booke vores helikopterflyvning til andre personer end dig selv. Du vil blive bedt om at oprette dig som kunde og disse oplysninger vil vi benytte i tilfælde af aflysning. Du bliver bedt om at godkende vores persondatapolitik når du opretter dig som kunde.

BETALINGSTYPER

Vi modtager Dankort / Visa Dankort / Mastercard samt MobilePay.

BETALING

Betalingen trækkes straks efter købet. Du vil kort efter booking og betaling få tilsendt en bekræftelse hvor det fremgår hvilket produkt du har købt.

FORTRYDELSESRET

Når du har booket din helikopterflyvning, bortfalder fortrydelsesretten.

AFBUDSREGLER

Du kan op til 7 dage inden din bookede flyvning, ombooke til en anden dag, eller ombytte til en anden oplevelse. Her skal du kontakte os på mail kontakt@helicompany.dk

Afbud senere end 7 dage inden din bookede flyvning, eller ved udeblevelse, medfører en opkrævning på 100% af bookingen. Du kan videre give din booking til en anden person som ikke vejer mere end det der er angivet i bookingen.

TILKØB

Når du køber og booker din helikopterflyvning hos HeliCompany, har du altid mulighed for at tilkøbe ekstra flyvetid. Dog er det ikke muligt at tilkøbe 7 dage inden din bookede flyvning. Kontakt os på email kontakt@helicompany.dk eller pr. Telefon +45 29910376

Gavekort og værdibeviser som er købt hos en af vores samarbejdspartnere.

For at vi kan tilbyde de bedste priser, skal alle sæder på hver tur fyldes op.

Alle flyvninger afvikles derfor med 3 personer på hver tur.

Har du booket til 2 personer på et bestemt tidspunkt er i ikke garanteret at i flyver sammen. Det kan ske at vi på flyvedagen deler jer og i skal flyve på hver jeres tur.

Ønsker i at sikre jer at flyve sammen er i derfor nødsaget til at tilkøbe det tredje sæde i helikopteren. I kan medbringe en tredje person på turen men må max veje 240 kg tilsammen.

Hvis der er en ledig plads på jeres tur, vil i dagen inden flyvning få tilbudt at købe pladsen. Ønsker i ikke dette vil vi dele jer og i flyver med på et andet tidspunkt end den bestilte tid.

Der kan desværre være ventetider på flyvedagen, i tilfælde af andet trafik i lufthavnene eller tankning undervejs. Vi kompenserer ikke for ventetid.

Vi bestræber os altid på at holde tidsplanen samt forsøge at få flyveplanen til at gå op således at i flyver sammen.

VÆGT: Max vægt pr person er 90 kg, kontrolvejning forekommer!!

Vejer du mere end 90 kg, er du nødsaget til at købe en ekstra plads på din tur. Du kan medbringe en person på din tur som vejer det mindre i kilo som du vejer mere.

Priser kan ses på vores hjemmeside under booking.

VÆGT

Du skal være opmærksom på at du max må veje 90 kg, pr person per plads! Vejer du mere end 90 kg (max 120kg), skal du købe 2 pladser. Hvis du har købt hele helikopteren (3 pladser) må i samlet veje 240 kg. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, samt at helikopteren har en max take off Weight.

Kontrolvejning kan forekomme på flyvedagen og vurderes det at du vejer mere end den oplyste vægt, kan ground crew og pilot afvise dig på flyvedagen.

REKLAMATION OG ANSVAR

I tilfælde af reklamation skal kunden gøre ground crew opmærksomme på reklamationen, ground crew vil herefter gøre kontoret opmærksomme på reklamationen. Kunden skal herefter skrive en mail til kontakt@helicompany.dk det skal fremgå af mailen hvad reklamationen handler om. Vi vil derefter undersøge den givne årsag til reklamation og kontakte kunden direkte inden 10 hverdage.

SIKKERHED

Vi gør opmærksom på, at vi til tider flyver fra kuperet terrain og der kan være risiko for personskade. Vi gør vores bedste for at minimere denne risiko, men gør opmærksom på, at deltagelse altid er på eget ansvar. HeliCompany kan ikke holdes ansvarlig for person- eller materielskader. Du bør altid tjekke din egen forsikring inden deltagelse i en flyvning.

HELIKOPTERE OG AOC

Vi flyver på Robinson 44 helikoptere, med AOC ved Benair HeliCompany flyver på følgende helikoptere på Reg: OY-HHD og OY-HYO.

AFLYSNING

Da sikkerhed er vores første prioritet aflyses flyvninger hvis vejr eller teknik ikke tillader at vi flyver. Aflyser vi en hel flyvedag, opdaterer vi hjemmesiden senest kl. 9.30 på flyvedagen. Du vil blive kontaktet på mail, mhp. at lave en ny booking. I tilfælde af at vi må afbryde en flyvedag undervejs på selve flyvedagen, vil du blive kontaktet telefonisk.

HeliCompany dækker ikke eller kompenserer for transportudgifter eller andre udgifter forbundet med aflysningen. Du vil indenfor 5 hverdage modtage en mail, med nye flyvedage. Vi refunderer ikke gavekort eller købte pladser, hvis aflysningen skyldes vejr eller teknik.

OBS! Alle flyvninger afvikles med min. 2 gæster og max. 3 gæster. Gæster med værdibeviser afvikles med 3 gæster pr. tur. Vi forbeholder os retten til at aflyse planlagte flyvedage, hvis der er mindre end 15 deltagere tilmeldt.

Vi flyver i minimum
• 5 km sigt
• 1500ft skyer v. Rundflyvning – 450m
• Max. 25 kts vind – ca. 12-13 m/s (hård vind)

PANDEMI

Du bedes møde op til din flyvning med mundbind, da dette er påkrævet under flyvning. Vi afvikler flyvninger med ialt 3 passagerer og anbefaler at du tilkøber de ekstra tomme pladser i helikopteren og flyver sammen med nære familie og venner.

Vi holder os opdateret på sundhedsstyrelsens retningslinjer og flyver efter de anbefalinger de dikterer. Hvis vi aflyser din booking grundet pandemi, vil i blive tilbudt at flyve på
en senere dato.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til helicompany.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du
klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret 28.01.2021