“meta-pixel”

Bliv helikopterpilot

 

Vi uddanner  privat piloter og piloter som ønsker at blive en del af vores team i HeliCompany.
PPL(H)
Uddannelsen til privatpilot PPL(H) er tilrettelagt således at du læser teori og kombinerer det med lektioner af flyvning.
Vi bestræber os på at du kommer ud og op i helikopteren så snart du har mulighed for det, da vi mener du får mest ud af at kombinere teori og praksis.
Uddannelses kan tages på alt mellem 6 måneder – 2 år alt efter din indsats.
Som privatpilot kan du flyve rundt med venner og familie.
Du kan leje helikoptere af HeliCompany fra baser i Roskilde, Randers og Kolding. Men du kan også købe din egen helikopter som HeliCompany også kan hjælpe dig med. – Så snart du er blevet pilot får du gratis medlemskab i HeliClub.
CPL(H)
Ønsker du efterfølgende vil bruge din uddannelse som professionel pilot CPL(H) skal du endnu engang læse teori og det kræver ekstra timer i helikopteren før du får “adgang” til den kommercielle uddannelse.
Det vil sige at man først bliver uddannet til privat pilot i HeliSchool hvorefter du skal flyve timer op, så du kan kvalificere dig til erhvervsdelen.
Vi tilbyder dig at flyve timer på vores helikoptere til en god pris og du har mulighed for at arbejde under uddannelsen som ground crew i HeliCompany!
Vi tilrettelægger dit uddannelsesforløb som passer ind i din hverdag, og du kan fint arbejde i et almindeligt job under uddannelsen.
OBS: Uddannelsen som helikopterpilot er selvbetalt.
Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig igennem din uddannelse