“meta-pixel”

Helikoptertur over Århus, Roskilde og København

Forkæl dig selv eller en du holder af med en helikoptertur over Sjælland eller Jylland.

Det er en helt speciel oplevelse at flyve i helikopter. Her har du mulighed for at opleve dit nærområde fra et nyt perspektiv, mens du nyder synet af det smukke landskab.

En helikoptertur er en unik måde at blive transporteret, det er meget roligt og behageligt. Pludselig befinder dig i luften – Nu skal du blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Praktisk information

Hos HeliCompany har vi de bedste priser, og med flyvninger fra over 20 byer i Danmark og syd Sverige, er vi ofte i nærheden.

Det foregår meget simpelt. Vi har et bookingsystem til flyvninger, og når du har valgt en flyvedag og tid, så modtager du en bekræftelse med adressen du skal møde på.

Derefter møder du op på dagen og stedet, hvor vi har rundflyvning. Mød gerne op et kvarter før på den bekræftede adresse. En rundflyvning varer typisk 10 el 20 minutter. Men du kan altid få en tur præcis efter dit ønske.

Har du yderligere spørgsmål, så tjek vores FAQ – Eller kontakt os på telefon: (+45) 29 91 03 76 eller mail: Kontakt@helicompany.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Book en helikoptertur i dag

Du kan se vores priser her og du kan se vores flyvedage her.