“meta-pixel”

Konceptet

HeliSchool opstod pga. behov for piloter til vores søsterfirma HeliCompany – der afvikler kommercielle flyvninger på helikopter Robinson 44 – 4 personers helikopter.

Grundideen er at uddanne eget personale, så de helt fra starten kender ALT til kravene til kommende piloter, arbejdsflow og helikopter GA branchen generelt. Dette betyder også at elever fra HeliSchool er garanteret deres første job. Hvilket er MEGET vigtigt for en nyuddannet pilot!

Du starter som elev i HeliSchool – fortsætter som pilot i HeliCompany – derfra Instruktør, som igen underviser de nye elever.

Vi samles alle i HeliClub, som er vores Netværkskoncept – I HeliClub inviteres vi til events, vi administreres diverse helikoptere, læser op på nyheder i branchen, og videre formidler disse – eller vi mødes blot over en kop kaffe/cola til en hyggesnak.

Vi er meget anderledes end en traditionel skole, der efter endt uddannelse, blot siger “tak for nu, held & Lykke fremover”…. Hos HeliSchool bliver du en del af HeliClub – vores HeliFamily! Vi sørger for at opdatere dine papirer, og for at du får afviklet dine årlige prøver – med kendte instruktører/examiner – roligt og trygt – nemt og overskueligt.

Der er altid en plads i sofaen, til en snak med de andre piloter/elever/instruktører

  • Hvad skal du efter endt skoling?
  • Hvordan får du passet din flyvning?

Find din nye flyve makker i vores netværk – gennem HeliClub.

Kom og tag en snak med os!

Vi har helikopterløsninger der passer til dit behov – eje, anpart eller leje???